Foto Parcurile betonate ale Clujului. Ce spune viceprimarul Tarcea

Viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, le răspune clujenilor care acuză municipalitatea că betonează noile parcuri ale orașului, precum cel din spatele Operei Naționale sau pe malul Someșului.

"Tote aceste proiecte nu sunt făcute de către noi. Sunt licitate, specialiștii propun, sunt avizate de către diferite comisii din care fac parte și alți arhitecți din Cluj-Napoca. Legat de Parcul Ștefan cel Mare, am citit și eu comentariile clujenilor, din punctul nostru de vedere lucrurile nu stau așa. Noi platăm arbori suplimentari. Un arbore face mai mult decât 200 mp de gazon în ceea ce privește reducerea poluării și pe această direcție mergem. Uitați-vă la arborii pe care i-am plantat pe aliniamentele drumurilor, la cei din Piața Unirii, uitați-vă astăzi la cei de pe latura estică, este o oază de verdeață", a declarat viceprimarul, la un post de radio local. 

"Din punctul meu devedere, in acest parc nu au fost eliminate spațiile verzi. Din contră, s-au adăugat și în momentul în care vor fi gata va crește calitatea spațiului verde. Acum, că e zonă de șantier, așa pare că nu e verde", a mai spus acesta. 

 

Comenteaza