Patru oferte, pentru proiectarea și execuția Bazei La Terenuri

Patru oferte, pentru proiectarea și execuția Bazei La Terenuri
| Foto: Sursă: randări zona „La Terenuri” Mănăștur & Baza sportivă Gheorgheni via @Municipiul Cluj-Napoca & ArhiBox.

Primăria a primit patru oferte la licitația pentru proiectul privind Baza La Terenuri din Mănăștur, estimat la peste 33 de milioane de lei.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Patru firme și asocieri de firme au participat la licitația pentru proiectare și execuție, ofertele fiind în prezent în faza de evaluare până în 4 iunie.

Este vorba despre Diferit SRL, Asocierea Nord Conforest (Leader), Eco Garden Construct  SRL, SC Ischia SRL, SC Proiect - Construct Regiunea Transilvania, Asocierea  RO-Verde Landscaping S.R.L. (Leader), Electrogrup, Opentrans, Prospect Drill SRL, Cris Garden și Asocierea Sport Play Systems SRL (Leader), MBS Group.

Baza La Terenuri  va avea o suprafață de 4,2 ha, în cartierul Mănăștur. Durata de realizare a investiției va fi de 16 luni. 

Ce va cuprinde baza sportivă

Baza sportivă și parcul de agrement vor cuprinde terenuri pentru sporturi în aer liber (tenis de câmp, baschet, minifotbal, badminton, volei), amenajate cu suprafețe sintetice adaptate și prevăzute cu nocturnă. Vor mai exista terenuri de beach volley - cu nisip, o pistă de alergare, o zonă cu aparate și echipamente parkour, un skatepark și zone de fitness.

Baza sportivă va include o clădire multifuncțională cu parter și etaj, cu o suprafață construită de 1.210 mp (suprafață desfășurată – 1.742 mp). În această sală vor avea loc activități sportive precum squash, tenis de masă, escaladă, yoga sau aerobic.

Tot în cadrul bazei sportive și parcului de agrement vor fi realizate zone de recreere pentru copii și pentru seniori, dar și un amfiteatru în aer liber, în care va exista posibilitatea amenajării unui patinoar, pe timp de iarnă. Baza va oferi clujenilor o suprafață de spații verzi amenajate de 18.000 mp.

Alături de toate acestea, noua investiție va cuprinde parcări auto, parcări pentru biciclete, stație de bike sharing și stații pentru încărcarea bicicletelor electrice. Investiția include modernizarea căilor de acces, inclusiv realizarea a două noi pasaje de traversare a pârâului Calvaria.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza