Pensionarii floreşteni se înghesuie să-şi primească legitimaţiile de transport gratuit

Pensionarii floreşteni se înghesuie să-şi primească legitimaţiile de transport gratuit
Sute de pensionari floreştenii au luat cu asalt ghişeele Primăriei Floreşti, pentru a-şi primi legitimaţiile pe baza cărora vor beneficia de transport gratuit în Zona Metropolitană Cluj.

Până în prezent, 389 de pensionari s-au prezentat deja cu buletinul şi cuponul de pensie pentru a beneficia de facilitatea oferită la transportul în comun.

"Îi anunţăm pe toţi pensionarii floreşteni că prin aceste legitimaţii de călătorie vor putea circula pe absolut toate mijloacele de transport ale Companiei de Transport Public, fosta Regie Autonomă de Transport Urban Călători, din Zona Metropolitană Cluj, inclusiv în municipiul Cluj-Napoca.

Acest demers nu are nimic de-a face cu administraţia locală clujeană, subvenţionarea acestor legitimaţii pentru pensionarii floreşteni fiind susţinută exclusiv de Primăria Floreşti şi de Consiliul Local Floreşti", a specificat primarul comunei Floreşti, Horia Şulea.

De lunea viitoare, la sediul instituţiei sunt aşteptaţi, pentru a-şi ridica adeverinţele şi apoi legitimaţiile de transport gratuit, liceenii şi studenţii care au domiciliul în comuna Floreşti şi studiază în Cluj-Napoca.

 

 

Comenteaza