Piaţa Avram Iancu, inaugurată pe 5 septembrie

Piaţa Avram Iancu, inaugurată pe 5 septembrie
Noua Piaţă Avram Iancu, refăcută, va fi inaugurată în 5 septembrie, au anunţat reprezentanţii Primăriei.

Costurile lucrărilor de modernizare s-au ridicat la şapte milioane de lei. Din 8 septembrie ar urma să se reia şi licitaţia pentru atribuirea contractului de amenajare a Pieţei Unirii. Lucrările de modernizare a Pieţei Avram Iancu se vor încheia, urmând ca din 5 septembrie locaţia să fie inaugurată, a anunţat primarul Emil Boc. Lucrările la această piaţă ar fi trebuit încheiate încă din mai, conform anunţurilor reprezentanţilor Primăriei la data respectivă.

“Chiar dacă nu s-au finalizat în totalitate, fântâna arteziană şi iluminatul au funcţionat, totuşi”, a justificat Boc. întregul proiect de modernizare a fost evaluat la 7.000.000 de lei. Urmează ca municipalitatea să demareze licitaţia şi pentru amenajarea Pieţei Unirii.

“Peste 10 zile vom organiza licitaţia şi pentru Piaţa Unirii. La prima licitaţie nu s-a prezentat nimeni, chiar dacă am primit promisiuni din partea unor societăţi care s-au lăudat că vin să lucreze şi pe gratis”, a susţinut viceprimarul Sorin Apostu.

Acesta a declarat că speră ca licitaţia următoare să primească ofertele, astfel încât lucrările să se finalizeze până anul viitor. Trebuie reamintit că proiectul de amenajare a Pieţei Unirii a fost elaborat de societatea Planwerk.

Comenteaza