Foto Prefectul Clujului, în vizită în mai multe localități din județ. Care au fost temele principale

Noul prefect de Cluj, Istvan Tasnadi, a vizitat mai multe localități din județ, unde s-a întâlnit cu reprezentanții administrațiilor locale.

„Am fost în vizită la Dej, Unguraș, Gherla și Sic. În cadrul întrevederilor avute cu conducătorii acestor unități administrativ-teritoriale am abordat două teme de importanță majoră: situația pandemică actuală, respectiv planurile de viitor ale comunităților.

Din punct de vedere epidemiologic, cu toții au accentuat faptul că este foarte important să apreciem personalul medical și să fim responsabili unul față de celălalt, deoarece doar așa putem învinge cât mai repede virusul care se răspândește într-un ritm alert.

Primarii au solicitat și deschiderea unor noi centre de vaccinare, iar aceste solicitări urmează a fi transmise organelor competente spre aprobare. Un alt aspect important despre care am discutat e accesarea fondurilor europene, fără de care, în situația economică actuală, e foarte dificilă dezvoltarea comunităților locale.

Mă bucur nespus de mult că există o motivație sporită la nivelul autorităților publice locale în interesul dezvoltării și am asigurat fiecare reprezentant în parte de întreaga mea deschidere și colaborare”, a transmis prefectul, în rețelele de socializare.

Comenteaza