Primăria anunţă o nouă acţiune de deratizare pe domeniul public. Când va avea loc

Primăria anunţă o nouă acţiune de deratizare pe domeniul public. Când va avea loc
Primăria Cluj-Napoca a anunţat începerea celei de-a treia acţiuni de deratizare pe domeniul public al municipiului.

Aceasta se va desfăşura din 2 până în 31 decembrie între orele 8:00 şi 16:00. În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, durata prevăzută se va decala sau prelungi.

Activitatea de deratizare este realizată de firma SC Coral Impex SRL, conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie încheiat cu municipiul Cluj-Napoca. 

"Deratizarea va fi efectuată cu produsele AGRORAT WAX BLOCKS și/sau AGRORAT PELLET- raticide pentru combaterea rozatoarelor, produse avizate de Ministerul Sănătăţii -Comisia Naţională a Produselor Biocide, fac parte din grupa Xi şi Xn de toxicitate şi se regăsesc în Registul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană. În caz de ingerare accidentală, antidotul este Vit. K 1 şi se găseşte la Spitalul de Urgenţă Cluj", transmit reprezentanţii primăriei. 

În acelaşi timp, municipalitatea face un apel către cetăţeni, asociaţiile de locatari/proprietari, agenţii economici şi instituţiile de pe raza municipiului, de a efectua deratizarea pe proprietăţi, clădiri şi subsolul blocurilor concomitent cu acţiunea de pe domeniul public.

Legislaţia în vigoare stipulează în mod clar importanţa şi periodicitatea lucrărilor de deratizare, precum şi consecinţele neefectuării acestora.

Comenteaza