Primăria Cluj: 2.000 de vizitatori în piaţa volantă de legume ce a dinamitat coaliţia de guvernare

Primăria Cluj: 2.000 de vizitatori în piaţa volantă de legume ce a dinamitat coaliţia de guvernare
Numărul vizitatorilor în experimentala piaţă volantă de legume din piaţa Unirii, de sâmbătă, a ajuns la peste 2.000, arată o statistică a organizatorului, Primăria Cluj-Napoca.

Potrivit documentului, mulţi dintre cei 31 de producători care au venit în piaţă ca să-şi vândă legumele şi-au epuizat stocul de marfă încă de la ora 11 dimineaţa. "Am masă şi în piaţa Mihai Viteazul şi la Ira dar nu se compară la numărul de cumpărători. Aici a venit mai multă lume", a spus Nelu Pojar, producător din Jucu, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei. "Altundeva nu avem unde să ne ducem fără să plătim chirie. Mi-a plăcut locaţia pentru că fiind în centru vine foarte multă lume şi putem vinde toată marfa cu care venim", a spus şi Szabo Estera, producător din comuna Moldoveneşti, conform aceleiaşi surse.

 

Amintim, UDMR Cluj a decis să denunţe protocolul de colaborare cu PDL pe plan local dacă la ora 7 a dimineţii de sâmbătă în parcarea din Unirii urma să fie amenajată piaţa volantă de legume. "Dacă mâine (sâmbătă - n. red.), la ora 7 dimineaţă, piaţa volantă va fi deschisă lângă biserica Sf. Mihail, colaborarea cu PDL în municipiul Cluj-Napoca e ruptă pe termen lung. Grupul nostru din Consiliul Local Cluj-Napoca (CL) va vota alături de USL sau cum va dori, iar noi, cei trei deputaţi de Cluj, domnul Palfi, domnul Koto, pe care îl consider tot deputat de Cluj, şi cu mine nu vom mai accepta unele decizii ale coaliţiei şi nu le vom mai vota în parlament", a anunţat preşedintele UDMR Cluj, deputatul Mate Andras Levente, după şedinţa Biroului Permanent al organizaţiei. Acesta a prezentat situaţia de la Cluj, astăzi, şi şefilor celor două partide, Emil Boc la PDL şi Kelemen Hunor la UDMR.

Comenteaza