Primăria începe distribuirea de pachete alimentare persoanelor defavorizate. Câţi beneficiază de ele

Primăria începe distribuirea de pachete alimentare persoanelor defavorizate. Câţi beneficiază de ele
Primăria Cluj-Napoca a anunţat că va începe livrarea de alimente de bază în cadrul programului european de furnizare de alimente persoanelor defavorizate.

În acest an pe liste sunt înscrise 13.839 de oameni, dar la acest număr se vor adăuga şi persoane de pe liste suplimentare.

Livrarea produselor se va face începând de luni, 12 ianuarie, prin două puncte de distribuţie care au fost stabilite pe baza repartiţiei zonale a municipiului. "Ele sunt utilizate şi pentru serviciile de salubrizare menajeră, astfel încât cetăţenilor să le fie mai uşor să identifice cărei zone aparţin şi în consecinţă cărui centru de distribuţie să i se adreseze", au informat reprezentanţii municipalităţii.

Cantitatea de alimente de care va beneficia fiecare persoană este ambalată în două cutii, iar o cutie conţine 3 kg de făină albă, un pachet de 400 g de paste făinoase, 2 kg de zahăr,  2 litri de ulei, 3 kg de făină de porumb, 4 conserve din carne de porc, de 300 de grame, trei conserve din carne de vită, de 300 de grame şi o conservă de pate de ficat, de 200 de grame.

La ridicare, titularul drepturilor trebuie să se prezinte cu cartea de identitate  sau buletinul de identitate în original. În situaţia în care acesta este în imposibilitatea de a se prezenta pentru a-şi ridica pachetul, persoana împuternicită în acest scop se va prezenta cu actul de identitate propriu precum şi cu cel aparţinând titularului, ambele în original.

Unde se distribuie:

Centrul de distribuţie numărul 1, pe str. Calea Baciului nr. 18 - pentru cartierele Zorilor, Mănăştur, Grigorescu, Dâmbu Rotund şi o parte din zona centrală

Orar:
luni, marţi, miercuri: 8,30 -15,00
joi: 8,30 - 16,30
vineri: 8,30 - 13,00

Centrul de distribuţie numărul 2, pe b.dul Muncii nr. 8 - pentru cartierele Gheorgheni, Mărăşti, Someşeni, Iris-Bulgaria şi o parte din zona centrală

Orar: luni, marţi, miercuri: 8,30 -15,00
joi: 8,30 - 16,30
vineri: 8,30 - 13,00

Comenteaza