Primărie nouă pentru locuitorii cartierului Mărăști

Primărie nouă pentru locuitorii cartierului Mărăști

Municipalitatea clujeană anunță că începând de luni, 6 ianuarie, prima zi lucrătoare a noului an, locuitorii cartierului Mărăști vor avea la dispoziție un nou sediu de primărie de cartier.

Aceasta este situată pe strada Porumbeilor nr. 41, colț cu str. Paris. În incinta noii primării din Mărăști cetățenii vor putea depune cereri, achita taxe și impozite locale, precum și abonamentele de parcare aferente cartierului, având la dispoziție două ghișee de depunere de cereri, două pentru achitarea taxelor de parcare (disponibile în perioada ianuarie – 31 martie) și un ghișeu de taxe și impozite locale.

Noua primărie este accesibilă atât celor din zona imediat apropiată, cât și celorlalți locuitori ai cartierului cu ajutorul transportului în comun, aflându-se la 50 m de stația liniei 1 și 150 m de str. București, pe care se află ma multe stații de transport în comun ale liniei 36B, precum și la 500 m de Piața Abator, cu stații ale liniilor 53, 36B, 41, 50, 23, 52. Numărul de telefon al Primăriei Mărăști este 0374.869.377.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza