Primarul cu sapa în mână. Emil Boc a ieşit la plantat copaci în Bună Ziua

Primarul cu sapa în mână. Emil Boc a ieşit la plantat copaci în Bună Ziua
strada Bună Ziua
strada Bună Ziua
strada Bună Ziua
strada Bună Ziua
strada buna ziua
strada buna ziua
strada buna ziua
strada buna ziua
strada buna ziua

Edilul a participat la plantarea primilor arbori pe strada Bună Ziua, care se află în plin proces de modernizare. 

Au fost plantaţi primii 21 de arbori cu balot pe o porțiune a străzii Bună Ziua. Aceasta este prima tranșă din totalul de 110 arțari care vor fi plantați până la finalul lucrărilor de modernizare a străzii. Plantarea arborilor pe trama stradală în Bună Ziua este executată de compania clujeană Eco Garden Construct.

"Am realizat astăzi o vizită în teren pe strada Bună Ziua, pentru a planta primii arbori în urma lucrărilor de supralărgire și modernizare a străzii. În total vor fi plantați 110 arbori cu balot (arțari). 21 dintre aceștia au fost plantați în această primă tranșă", a anunțat Emil Boc.

La finalul lucrărilor, strada Bună Ziua va avea 3 benzi de circulație: o bandă de coborâre, dinspre Calea Turzii spre intersecția cu străzile Măceșului - Trifoiului și două benzi la urcare; 2 trotuare, treceri de pietoni suprailuminate, 2 piste de biciclete, 110 arbori, precum și stații de încărcare atât pentru mașini electrice, cât și pentru taxiuri. Valoarea totală a lucrărilor este de 20.004.584,18 lei cu TVA.

Iată care este stadiul lucrărilor în acest moment:

- Carosabilul este la nivel de strat de legătură - urmează turnarea stratului de uzură (ultimul strat);
- Trotuarele sunt finalizate în proporție de 80% la nivel de piatră spartă - urmează turnarea ultimului strat;
- În prezent se lucrează la finalizarea trotuarului din zona intersecției cu strada Calea Turzii și la finalizarea sensului giratoriu de la intersecția străzilor Bună ziua - Trifoiului - Măceșului și Fagului.

Comenteaza