Primarul din Câmpia Turzii, cel mai bun din Regiunea Nord-Vest

Primarul din Câmpia Turzii, cel mai bun din Regiunea Nord-Vest
Primarul municipiului Câmpia Turzii, Radu Hanga, a primit titlul de cel mai bun primar din regiunea de Nord-Vest în 2013, în cadrul Concursul Naţional de Proiecte din Administraţia Publică Locală „Cele bune să se-adune!”, eveniment ce a avut loc vineri, la Braşov.

Gala concursului ş-a desfăşurat în cadrul Forumului Administraţiei Româneşti, eveniment anual, la care sunt evidenţiaţi primarii români care s-au remarcat în anul în curs şi ca extensie din anii precedenţi, printr-o activitate cu rezultate deosebite şi impact major în tranformarea localităţilor pe care le reprezintă.

Revista Română de Administraţie Publică Locală a acordat premiile în baza urmăririi activităţii primarilor din România, a unei consultări prealabile a factorilor importanţi de decizie din administraţia şi din sfera publică românească. O condiţie importantă care a stat la baza criteriilor de selecţie, a fost de a fi un primar reales, primind astfel şi confirmarea din partea locuitorilor că omul care le reprezintă interesele o face cu demnitate, inteligenţă managerială şi cu succese care se traduc într-o calitate a vieţii mai bună pentru comunitate.

 

 

Etichete
Comenteaza