Produs de Cluj dă startul evenimentelor din acest an

Produs de Cluj dă startul evenimentelor din acest an
| Foto: CJ Cluj

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vákár István, preşedinte al Asociaţiei Produs de Cluj, şi Ramona Moldovan, directorul Asociației, au avut o întâlnire de lucru cu partenerii instituţiei, respectiv meșteri și producători locali.

Scopul principal al întâlnirii de la sediul Consiliului Județean a fost acela de a prezenta calendarul târgurilor pe care Asociația le va organiza în anul 2018.

,,Ne bucurăm că după aproape șapte ani de când a luat ființă, Asociația Produs de Cluj, își continuă cu succes seria evenimentelor, reușind să poposească an de an în noi colțuri ale țării. Vom face tot ce ne stă în puțință pentru a promova în continuare valorile și tradițiile clujene atât în țară, cât și în afara granițelor ei, susținând activitatea producătorilor locali”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vákár István.

Seria evenimentelor organizate de Asociația Produs de Cluj va continua în acest an cu destinaţii deja tradiţionale, dar şi unele noi, unde expozanţii vor avea ocazia de a-şi prezenta produsele, fie că e vorba despre costume populare, obiecte sculptate în lemn, ceramică, bijuterii, păpuși și săpunuri naturale, brânzeturi, miere de albine, uleiuri presate la rece, dulceţuri şi sucuri naturale, ciocolată şi prăjituri de casă, lavandă sau obiecte decorative.

Reamintim că Asociaţia Produs de Cluj este o entitate înfiinţată la sfârșitul anului 2010, fondatori fiind Consiliul Județean Cluj, Centrul Agro Transilvania şi Şcoala Populară de Artă „Tudor Jarda”. Cel mai mare sprijin îl acordă Consiliul Județean Cluj, care finanțează și susține activitatea Asociaţiei.

Comenteaza