Provocare pentru primarul Clujului. Vezi ce îi cere un clujean lui Boc

Provocare pentru primarul Clujului. Vezi ce îi cere un clujean lui Boc
După ce în urmă cu doar câteva săptămâni accepta provocarea de a-şi tuna în cap o găleată cu apă rece, primarul Emil Boc primeşte o nouă temă. Sătul de solicitări adresate primăriei, un clujean îl provoacă pe edil să parcurgă pe jos o porţiune de drum neasfaltat, cu promisiunea că dacă Boc va scăpa nevătămat va renunţa să mai semnaleze probleme administrative.

În topul dorinţelor cetăţenilor din Cluj-Napoca cu privire la modul de cheltuire a banilor din bugetul local regăsim problema asfaltărilor şi reabilitărilor străzilor din municipiu. An de an, clujenii îi cer primarului să asfalteze mai multe străzi din oraş, însă în nenumărate rânduri solicitările acestora sunt în zadar.

Sătul să facă solicitări la care să nu primească niciun răspuns, un clujean încearcă o nouă metodă pentru a-l aborda pe primar şi pentru a scoate în evidenţă anumite probleme. Cetăţeanul care locuieşte pe strada Viile Dâmbul Rotund îi cere lui Boc să dea curs provocării de a parcurge pe jos porţiunea de stradă neasfaltată. 

"Dacă acceptaţi provocări gen ice bucket, vă provoc şi eu. Sa coborâm pe jos pe strada Viile Dâmbul Rotund, porţiunea neasfaltată, iar, în cazul în care rămâneţi cu glezna întreagă, repetăm împingând şi un carucior de copii. Dacă rămâneţi nevătămat, jur că în viaţa mea nu vă mai deranjez şi puteţi lăsa şi drumul în starea în care se află încă zece ani de zile. Nu cerem drum european, (cel puţin eu, personal), nu sunt bani, alte proiecte si prioritati etc. Cerem un drum practicabil, unde ne putem duce copiii la gradiniţă şi la şcoală", spune cetăţeanul pe platforma domuleprimar.ro.

Clujeanul este cu atât mai îngrijorat cu cât se apropie sosirea anotimpului rece, fapt care aduce şi mai multe neplăceri în zonă. Clujeanul semnalează faptul că, din cauza condiţiilor în care se află, în timpul iernii bucata de drum neasfaltată va deveni impracticabilă. Totodată, acesta menţionează că apariţia unei posibile situaţii de urgenţă provoacă mari îngrijorări pentru locuitorii zonei, întrucât echipajele de pompieri şi salvare ajung cu greu în zonă.

"Înca un lucru! Urmează toamna şi după aceea iarna... Dacă nu rezolvaţi problema până atunci, ne izolaţi total de oraş, în starea în care se va afla drumul până atunci, nu există maşină de ambulanţă sau pompieri care să urce la o urgenţă pe această porţiune în condiţii de iarnă", semnalează clujeanul.

Comenteaza