Restricții de weekend într-o localitate din Cluj. Alte două au scăpat

Restricții de weekend într-o localitate din Cluj. Alte două au scăpat

Două comune clujene au scăpat de restricțiile impuse în weekend, în timp ce în alta intră în vigoare, după ce rata infectărilor cu noul coronavirus a urcat peste pragul de 4 cazuri la mie.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a stabilit prin Hotărârea nr. 108 din 11 mai 2021, că, începând de miercuri, 12 mai, în comuna Sâncraiu (5,22), unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 4/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 7,5/1.000 de locuitori, se iau următoarele măsuri:

- se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 20,00 - 5,00;

- se instituie obligația pentru operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, să își organizeze și să își desfășoare activitatea în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 5,00-18,00;

- se suspendă activitatea operatorilor economici desfășurată în spații închise în domeniul sălilor de sport și/sau fitness.

- se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 22.00 - 5.00;

- magazinele care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, trebuie să își organizeze și să își desfășoare activitatea în intervalul orar 5.00-21.00.

Totodată, de astăzi, se ridică restricțiile de weekend în comunele Mărgău (2.45) și comuna Săvădisla (2.91) unde incidența cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu 3,5/1.000 de locuitori. Prin urmare, în cele două comune se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 22.00 - 5.00, iar magazinele care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, trebuie să își organizeze și să își desfășoare activitatea în intervalul orar 5.00 - 21.00.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza