S-au întâlnit ca să tranşeze problema gunoaielor din Cluj. Ce soluţie au găsit

S-au întâlnit ca să tranşeze problema gunoaielor din Cluj. Ce soluţie au găsit
Problema depozitării deşeurilor în Cluj-Napoca e rezolvată, dar numai temporar. Aceasta, după ce Primăria a pus la dispoziţia firmelor de salubritate un teren de 4.000 de metri pătraţi.

 

Companiile de salubritate s-au întâlnit azi cu prefectul Gheorghe Vuşcan, după ce problema deşeurilor a escaladat în urmă cu câteva zile iar zeci de camioane cu gunoaie nu au fost lăsate să intre pe rampă.

În urma discuţiilor, reprezentantul Salprest Rampa SA, care administrează rampa de gunoi de la Pata Rât, a dat asigurări că depozitarea deşeurilor pentru judeţul Cluj este soluţionată pe termen scurt prin punerea la dispoziţie de către Primăria Cluj-Napoca a unei suprafeţe de teren de cca 4000 metri pătraţi.

De asemenea, reprezentanţii Primăriei municipiului Cluj-Napoca şi cei ai Consiliului Judeţean au convenit să urgenteze transferul dreptului de administrare a unei suprafeţe de aproximativ 18 hectare şi delimitarea exactă a perimetrului astfel încât proiectul Sistemului integrat de management al deşeurilor să nu fie întârziat sau blocat.

Vezi detalii despre problema gunoaielor de la Cluj

Etichete
Comenteaza