S-au răzgândit! Scandal la Pașapoarte în Turda: oamenii s-au prezentat la ghișeu, dar au fost trimiși acasă să-și facă programare

S-au răzgândit! Scandal la Pașapoarte în Turda: oamenii s-au prezentat la ghișeu, dar au fost trimiși acasă să-și facă programare
| Foto: captura video

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte și-a reînceput activitatea în Turda cu scandal. Oamenii ar fi aflat cu stupoare abia la fața locului că au nevoie de programare după ce, inițial, Primăria a anunțat că este nevoie doar de un bilet de ordine.

Turdenii sunt revoltați de încurcătura de miercuri dimineață de la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte. Veniți să-și depună actele pentru pașapoarte, oamenii au fost trimiși acasă să-și facă programare, deși, inițial, autoritățile ar fi anunțat că cererile pentru eliberarea și emiterea pașapoartelor se depun în baza unui bilet de ordine.

Subprefectul Tasnadi Szilard spune că a aflat de la jurnaliști despre situația de la Turda și că a solicitat explicații șefului Serviciului Pașapoarte.

"Azi am aflat și eu despre situație după ce ați semnalat-o. Am solicitat lămuriri de la șeful serviciului, care mi-a spus că Direcția a luat decizia și că au făcut modificări în sistem, respectiv au anunțat pe site. Am intrat și am văzut și eu că, într-adevăr, este pe site. Mai mult nu pot să vă zic, decât ce am zis deja, respectiv că de azi va fi doar online", a precizat Tasnadi Szilard.

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Cluj a reluat, începând din 4 mai în Câmpia Turzii și din 11 mai în Turda, activitatea punctelor de lucru în zilele de miercuri ale fiecărei săptămâni, alternativ, pentru cele două locații.

Comenteaza