Schimbări în administraţia clujeană: doi consilieri locali noi au depus jurământul

Schimbări în administraţia clujeană: doi consilieri locali noi au depus jurământul
Consiliul Local Cluj-Napoca are o nouă componență, începând de joi, 29 ianuarie. În urma demisiei liberalilor Adrian Popa şi Ovidiu Turdean, alţi doi consilieri şi-au început mandatul.

Două persoane s-au alăturat oficial, începând de joi, grupului de consilieri PNL din legislativul local. Loredana Pop şi Valtăr Marcu sunt noii consilieri locali care i-au înlocuit pe Adrian Popa şi Ovidiu Turdean, care au demisionat în luna decembrie, invocând motive personale. Noii consilieri au depus jurământul joi, în şedinţa de Consiliu Local, iar aleşii locali au validat mandatele celor doi.

"Îi felicit pe noii colegi, le doresc să aibă o carieră cât mai lungă în administrația publică. Vreau să le mulțumesc şi vechilor colegi şi sunt sigur că vor rămâne alături de noi chiar dacă nu mai fac parte din Consiliul Local", a declarat primarul Emil Boc.

După momentul în care cei doi au depus jurământul, foştii consilieri locali au fost aplaudaţi, iar Loredana Pop a primit un buchet de trandafiri din partea consilierului judeţean Mihai Seplecan.

De asemenea, noii consilieri au fost primiţi cu urări de bine şi de către aleşii din opoziţie "Vrem ca şi noi, echipa PSD, să le urăm bun venit noilor colegi şi vreau să mai spun că eu personal am mari așteptări de la ei pentru că Adrian Popa şi Ovidiu Turdean sunt greu de înlocuit", le-a spus acestora consilierul PSD Claudia Anastase.

Loredana Pop este avocat în baroul Cluj şi a fost şefa de cabinet a lui Daniel Buda în perioada în care acesta a fost parlamentar, iar Marcu Valtăr, care a mai fost consilier local în perioada 2008-2012, este membru în Consiliul de Administraţiei a Companiei de Transport Public Cluj.

Comenteaza