News alert Schwarzenegger vine la Cluj. Spun organizatorii Cupei Mondiale de Culturism şi Fitness, cerând 70.000 lei de la Primărie

Schwarzenegger vine la Cluj. Spun organizatorii Cupei Mondiale de Culturism şi Fitness, cerând 70.000 lei de la Primărie

Încă o competiţie sportivă mondială se va desfăşura, în noiembrie 2018, la Cluj-Napoca. Adevărata ştire este însă alta... la evenimentul va participa celebrul actor american Arnold Schwarzenegger.

Primăria Cluj-Napoca va aloca suma de 70.000 de lei, de la bugetul local, în vederea organizării în Sala Polivalentă, în parteneriat cu Federaţia Română de Culturism şi Fitness, a Cupei Mondiale de Culturism şi Fitness, în perioada 23-25 noiembrie 2018. 

Presa naţională scria, încă de la începutul lunii octombrie 2017, că celebrul actor american Arnold Schwarzenegger, ar putea ajunge la Cluj-Napoca, la invitaţia preşedintelui Federaţiei Române de Culturism şi Fitness (FRCF), Gabriel Toncean, cu ocazia Cupei Mondiale IFBB (International Federation of Bodybuilding and Fitness). 

În proiectul de hotărâre "Privind organizarea în municipiul Cluj-Napoca, în parteneriat cu Federația Română de Culturism și Fitness, a Cupei Mondiale de Culturism și Fitness, în perioada 23-25 noiembrie 2018", document ce va ajunge pe masa consilierilor locali în şedinţa de vineri, 17 octombrie 2018, organizatorii evenimentului spun că Arnold Schwarzenegger ar fi confirmat participarea. PROIECTUL DE HCL AICI! 

Schwarzenegger vine la Cluj. Spun organizatorii Cupei Mondiale de Culturism şi Fitness, cerând 70.000 lei de la Primărie

"Considerăm că prezenţa în Cluj-Napoca a unei competiţii de asemenea anvergură, precum şi a unor nume mari din culturismul mondial, la acest eveniment confirmând participarea şi celebrul Arnold Schwarzenegger, reprezintă una dintre cele mai însemnate modalităţi de promovare a municipiului nostru pe plan intern şi internaţional”, se arată în proiectul de hotărâre.

Organizarea Cupei Mondiale de Culturism şi Fitness la Cluj-Napoca se ridică la suma de 110.000 lei.

Schwarzenegger și-a câștigat faima ca actor Hollywood-ian în filme de acțiune. În zilele când era campion mondial de culturism a fost supranumit „stejarul austriac” și „Arnold cel Tare”. 

Comenteaza