Se asfaltează drumul județean care duce spre pârtia de schi din Feleacu

Se asfaltează drumul județean care duce spre pârtia de schi din Feleacu

Lucrările de asfaltare a șoselei care leagă DN1/E81 de pârtia de schi din Feleacu și, respectiv, de singurul circuit de bob alpin pe timp de vară din Transilvania, sunt în plină desfășurare.

,,Ne-am dorit să îmbunătățim infrastructura rutieră a acestui drum judeţean intens circulat atât de felecani, cât și de iubitorii sporturilor de iarnă, respectiv de turiștii care aleg să petreacă în timpul verii un tip liber de calitate, în cadrul parcului de distracții amenajat în zona pârtiei”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Sectorul vizat are o lungime de aproximativ 2,5 kilometri, mai exact între poziţiile kilometrice 0+000 şi 2+450, şi reprezintă, practic, lungimea totală a drumului judeţean DJ 103T.

Anterior au fost executate lucrări pregătitoare în vederea asfaltării constând în burduşiri şi plombări cu beton asfaltic. După aşternerea covorului asfaltic, pentru finalizarea totală a lucrărilor se va mai realiza aducerea la profil a acostamentelor, completarea acostamentelor, curăţarea şanţurilor şi rigolelor, cosirea vegetaţiei din vecinătatea carosabilului, precum şi executarea de marcaje rutiere.

Comenteaza