Se circulă normal la Cluj. S-a intervenit pe mai multe drumuri judeţene

Se circulă normal la Cluj. S-a intervenit pe mai multe drumuri judeţene
Consiliul Judeţean a informat participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de luni, 15 ianuarie, pe raza judeţului Cluj circulaţia se desfăşura normal.
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

În condiţiile în care în ultimele 24 de ore precipitaţiile sub formă de ninsoare au fost reduse din punct de vedere cantitativ, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius, unele drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de duminică, 14 ianuarie, s-a intervenit pe nu mai puțin de 44 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza loturilor 1 şi 3 - zona Huedin - Gilău şi, respectiv, zona Gherla - Dej.

Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 19 utilaje, fiind folosită pentru combaterea poleiului şi a gheţuşului o cantitate de 195 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza loturilor 1 şi 3, la această oră, se acţionează pe 11 drumuri judeţene, cu 8 utilaje.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate pe raza lotului 2 - zona Turda, în cursul zilei de duminică s-a intervenit pe 9 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 6 utilaje, fiind folosită o cantitate de 140 de tone de material antiderapant.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza