Se deschide noul mini-târg de Crăciun din Cluj-Napoca. VEZI programul/ Scena, deschisă pentru trupele sau corurile care vor să cânte COLINDE

Se deschide noul mini-târg de Crăciun din Cluj-Napoca. VEZI programul/ Scena, deschisă pentru trupele sau corurile care vor să cânte COLINDE

Piața Karl Liebknecht din Cluj-Napoca se transformă, pentru șase zile, în cel mai frumos loc din cartier.

În perioada 6-11 decembrie, Piața Karl Liebknecht din Cluj-Napoca va găzdui un minitârg de Crăciun realizat de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca alături de Scena Urbana și Federația Tinerilor din Cluj, în cadrul proiectului cu finanțare europeană AGORA Interreg Danube. 

Activitatea în târg începe la ora 16:00 și se termină la 21:30. Potrivit organizatorilor, vor fi prezenți meșteri populari cu obiecte lucrate manual și bunătăți, iar la scenă se vor desfășura spectacole de colinde, balet și alte surprize atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Colinde Meșteșugite pentru Inimi Topite este evenimentul de Crăciun pregătit pentru locuitorii din cartierul Iris, dar la care îi așteptăm pe toți clujenii. Acest proiect pilot reprezintă un nou pas pentru organizarea de evenimente cu impact pentru comunitățile din cartierele clujene.

Sunt binevenite, pe scena din cartierul Iris, trupe / coruri de copii sau adulți din zonă care doresc să cânte COLINDE. Cei interesați sunt rugați să contacteze - prin mesaj pe pagina de Facebook - Scena Urbana, pentru a putea fi programată reprezentația”, transmite Primăria cluj-Napoca.

Evenimentul este co-finanțat din fondurile Uniunii Europene (ERDF, IPA, ENI) prin proiectul cu finanțare europeană AGORA, programul Interreg și implementat de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca.

Comenteaza