Se deschide o nouă piaţă volantă. Vezi unde

Se deschide o nouă piaţă volantă. Vezi unde
Primăria Cluj-Napoca a anunţat deschiderea, începând de marţi, a celei de-a treia pieţe volante din municipiu.

Noua piaţă volantă va fi organizată, în fiecare zi de marţi, între orele 15:00-19:00, în cartierul Grigorescu. Aceasta va fi amplasată pe strada Sigismund Toduţă, de la intersecţia Bd. 1 Decembrie 1918 şi până la intersecţia cu strada Gavril Muzicescu.

"Pieţele volante se bucură de un real succes, dovadă fiind numărul mare de producători agricoli care participă la acestea. Numărul lor creşte săptămânal, ajungându-se, la piaţa volantă de la Sala Sporturilor, de la 37 de producători la prima ediţie, din10 mai, la 113 producători, în data de 23 august. La piaţa volantă din cartierul Gheorgheni numărul producătorilor agricoli a evoluat de la 43 la prima ediţie, din 24 iulie,  la 76 la 21 august", au transmis reprezentanţii primăriei. 

Piaţa volantă din Grigorescu este cea de-a treia astfel de piaţă organizată la nivelul municipiului. În afară de aceasta, mai există una în cartierul Gheorgheni, pe strada Unirii f.n. (la capătul liniei 3), care se organizează în fiecare joi, între orele 15:00- 19:00, şi una pe platoul Sălii Sporturilor, care are loc sâmbăta, între 7.00 şi 15.00.

 

Comenteaza