Se închid toate parcurile din capitală

Se închid toate parcurile din capitală

Comitetul municipal pentru Situații de Urgență a decis ca de sâmbătă să fie închise toate parcurile din capitala țării.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Poliția Locală va blocă accesul în toate parcurile din București, începând din acest weekend, conform Digi24.
Reprezentanții primăriei au contractat mai multe hoteluri, pentru că acestea să fie puse la dispoziția medicilor, astfel încât cadrele medicale să nu mai meargă acasă și să își expună familia unei posibile infectări.

Primăria Capitalei a primit 700 de solicitări de la cadre medicale care vor să se cazeze în altă parte, că să nu își pună în pericol familiile. Primarul Gabriela Firea a amenințat încă de la începutul săptămânii că, dacă cele mai recente recomandări ale autorităților privind autoizolarea la domiciliu vor continuă să fie încălcate, există posibilitatea închiderii parcurilor mari ale Bucureștiului.

"Am văzut că în unele sectoare, deja, pentru parcuri de dimensiuni mai mici s-au luat asemenea decizii, dar Primăria Capitalei administrează cele mai mari parcuri din Capitală, cum ar fi Herăstrău sau Cișmigiu și voi luă o astfel de decizie împreună cu colegii mei și o voi anunța săptămâna viitoare. Văzând și făcând", a spus Firea.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri la amiază, că erau 263 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, numărul total de persoane infectate ajungând la 1.292 în România. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 0 și 94 de ani.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza