Se închide strada Sindicatelor. Lucrări la apă și curent

Se închide strada Sindicatelor. Lucrări la apă și curent

Primăria Cluj-Napoca a anunţat faptul că vineri, între orele 08:00 și 13.00, va fi închisă circulației autovehiculelor strada Sindicatelor.

Blocajul impus este din cauza lucrărilor la branșamentele de apă și la rețelele electrice de la intersecția cu strada Emil Isac. Pe durata lucrărilor, se va închide accesul pe strada Sindicatelor, dinspre strada Cardinal Iuliu Hossu, iar traficul rutier se va devia pe strada Mihai Eminescu pentru accesul înspre Calea Moților.

Lucrările se desfășoară în cadrul proiectului ,,Creșterea și îmbunătățirea spațiului pietonal în zona urbană: reabilitare și extindere zona pietonală piața Lucian Blaga, străzile Republicii (primul tronson), Napoca, P. Maior, strada E. Isac și amenajare piste de biciclete”.

Proiect este finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 : Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, având ca obiectiv specific reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.

"Rugăm participanții la trafic să respecte noile reglementări temporare ale circulației care vor fi semnalizate prin grija executanților lucrărilor cu indicatoare rutiere și balize direcționale", au menționat reprezentanții municipalității clujene.

Comenteaza