Se încinge cursa pentru Consiliul Judeţean: după Tişe, candidatul USL şi-a depus azi candidatura

Se încinge cursa pentru Consiliul Judeţean: după Tişe, candidatul USL şi-a depus azi candidatura
Candidatul USL la Consiliul Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, şi-a depus dosarul astăzi, în penultima zi în care sunt acceptate candidaturile la această funcţie.

Uioreanu a venit la Biroul Electoral Judeţean însoţit de întreaga garnitură de propuneri pentru fotoliile de consilieri judeţeni din partea USL, dar şi de fiul acestuia, Luca. Întrebat ce îl recomandă în faţa contracandidaţilor în funcţie, Uioreanu a răspuns că este vorba de "legătura foarte bună" pe care o are cu "viitorul guvern" condus de USL. "Relaţia personală cu conducerea viitoare a ţării este o chezăşie că proiectele pe care le avem pot fi şivor fi susţinute de guvernul României", a adăugat acesta.

"Priorităţile principale pe care considerăm că le are Clujul sunt locurile de muncă. Judeţul nu mai are voie să piardă niciun loc de muncă. Altă prioritate este infrastructura - de învăţământ, spitalicească, rutieră şi utilitară", spune Uioreanu.

Până la ora transmiterii acestei ştiri o singură candidatură în funcţie a fost şi acceptată de Biroul Electoral Judeţean, este vorba de cea depusă de Alin Tişe sâmbătă. O altă candidatură, depusă de Partidul Ecologist, a fost depusă, dar este incompletă şi este refăcută astăzi.

Comenteaza