Street Food Festival închide circulaţia pe Aleea Stadion

Street Food Festival închide circulaţia pe Aleea Stadion

Street Food Festival revine cu o ediție de toamnă, la final de săptămână, pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. 

Primăria Cluj-Napoca anunţă instituirea unor restricţii de circulaţie cu ocazia desfășurării evenimentului ”Street Food Festival Autumn Edition 2019 Cluj-Napoca”. Astfel, circulația auto va fi închisă pe Aleea Stadion din data de 9 octombrie 2019, ora 23.30, până în data de 14 octombrie 2019, ora 04.30.

De asemenea, Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță că, în perioada10 -13 octombrie 2019, liniile 30 (cart. Grigorescu – str. A. Vlaicu) și M 26 (Floresti Cetate – Parcul Central) vor circula pe trasee deviate, după cum urmează: 

–   Linia 30:  în ambele sensuri, pe str. G. Cosbuc – Spl. Independentei – Pod Garibaldi;

 –  Linia M 26: la sensul spre oras, pe Spl. Independentei – str. G. Cosbuc.

În intervalul mentionat se suspendă stațiile de pe str. Uzinei Electrice, care vor fi înlocuite cu stațiile de pe Spl. Independentei, la peroanele de tramvaie din dreptul Salii Polivalente.

Street FOOD Festival revine în Cluj cu o ediție inedită de toamnă

Street FOOD Festival, festivalul care a bucurat în primăvară mii de clujeni, revine la Cluj cu o nouă ediție de toamnă - Street FOOD Octombrie, în perioada 10-13 Octombrie.

După cele 11 orașe în care cel mai bune preparate de street food i-au mulțumit pe gurmanzi și pofticioși, Aleea Stadionului din Cluj se va bucura de găzduirea a peste 80 de food truck-uri cu rețete din toate colțurile lumii.

Ediția aceasta de Street FOOD Octombrie, va fi una inedită, nu numai pentru numărul mare de food truck-uri și preparatele diverse, ci și pentru că acestea vor fi așezate în funcție de zonele culinare.

Astfel, clujenii vor putea face ocolul lumii și se vor putea bucura de decoruri inedite din respectivele zone. La fel ca în primăvară, vor fi de regăsit zonele: Little Asia, Cabrones, La vita e bella și American Dream, doar că de data aceasta cu activități tematice. Ce aduce în plus această ediție de Street FOOD Festival sunt alte câteva zone la care trebuie să ajungi neapărat în cele 4 zile de festival.

Zona Octombrie va fi asezonată în culorile toamnei și cu decor special. Tarabe de Toamnă este o altă zonă care merită vizitată unde vor fi prezenți producătorii locali cu produse bio, must, dar și alte bunătăți numai bune de luat acasă. ”CEVA DULCE” va fi zona de poveste, cu dulciuri și bunătăți care să-i bucure atât pe cei mari, cât și pe cei mici.

Zona „Copilării” dedicată celor mici va fi una specială la această ediție de Street FOOD Festival unde pe cei mici îi așteaptă în fiecare zi spectacole și teatru de păpuși, ateliere de muzică, dar și defilări cu păpuși uriașe, ateliere de mini-golf, ateliere de creație sau magie. Întregul program pentru zona Copilării poate fi găsit pe site-ul: streetfoodfestival.ro

Să nu uităm și de LIVE MUSIC la Street FOOD Festival pentru că în fiecare seară pe scena Street FOOD vor urca artiști precum Vița de Vie, Luiza Zan, Feli, Otherside, Maru, Mădălina Pavăl, Jazzybit, Ana & The Changes sau Mirrar care vor încălzi atmosfera festivalului și vor performa pe o scenă nouă, cu un decor special, de toamnă.

Chef Foa va fi și el prezent la această ediție și vine pregătit cu noi provocări culinare.  Mai mult, acesta își va petrece timpul printre vizitatori, astfel că oricine este binevenit să-i pună întrebări legate de bucătăria stradală.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...