Tişe scoate hărţile. Pe ce drumuri din Cluj se lucrează

Tişe scoate hărţile. Pe ce drumuri din Cluj se lucrează

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe, a publicat trei hărţi cu sectoarele de drum pe care se derulează lucrări de modernizare şi reabilitare sau de întreţinere, defalcate pe sursele de finanţare.

"De curând, am discutat public despre situația drumurilor județene. Revin, astăzi, cu noi date concrete. Pentru a fi cât mai clar, vă prezint trei hărți referitoare la lucrările publice pe drumurile aflate în administrarea noastră, lucrări aflate în desfășurare sau care vor începe ACUM. Cred că în acest mod va fi mult mai clar tuturor care este situația activității CJ Cluj pe segmentul DRUMURILOR JUDEȚENE", a scris Alin Tişe, pe pagina sa de Facebook.

1. Harta LUCRĂRILOR DE ÎNTREȚINERE

"Doresc să fac o observație importantă: traseele evidențiate vor fi completate cu noile constatări de la fața locului. Practic această hartă se va modifica în perioada următoare", menţionează preşedintele CJ Cluj.

Poza noua 20.02.2019

2. Harta LUCRĂRILOR DE MODERNIZARE ȘI REABILITARE DIN FONDURI EUROPENE

"Aici vorbim despre lucrări majore, pentru realizarea cărora CJ Cluj a obținut finanțări europene în valoare de aproape 140 de milioane de euro", precizează Alin Tişe.

Poza noua 20.02.2019

3. Harta LUCRĂRILOR DE MODERNIZARE ȘI REABILITARE finanțate din bugetul propriu și PNDL

Poza noua 20.02.2019

Comenteaza