Trafic record de pasageri pe aeroportul internaţional „Avram Iancu" Cluj

Trafic record de pasageri pe aeroportul internaţional „Avram Iancu
Aeroportul clujean anunţă un trafic record de pasageri pentru luna august 2016.

 

În luna august 2016 s-a înregistrat un trafic de 213.366 pasageri, în creștere cu 33,5% față de aceeași lună a anului 2015, ceea ce constituie un record privind numărul de pasageri deserviți pe durata unei luni calendaristice pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" Cluj, informează reprezentanţii aeroportului.

În aceeași perioadă s-a înregistrat un număr de 1.975 mișcări aeronave, reprezentând o creștere de 30,8% față de luna august 2015.

În data de 10 august 2016, Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj a sărbătorit pasagerul cu numărul 1 milion, cu o lună mai devreme comparativ cu anul 2015, ca urmare a unui trend pozitiv de creștere a numărului de pasageri înregistrat în primele 8 luni ale anului 2016.

David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu" Cluj a declarat cu această ocazie: „Atingerea pragului de 1 milion de pasageri cu o lună mai devreme față de anul trecut este o dovadă a trendului ascendent de creștere a traficului aerian. Până la finalul anului ne așteptăm ca traficul să depășească 1,8 milioane de pasageri."

 

Comenteaza