Foto Şulea "şi-a mototolit" promisiunile electorale din 2012. Se anunţă un nou protest în "dormitorul" Clujului

Şulea "şi-a mototolit" promisiunile electorale din 2012. Se anunţă un nou protest în "dormitorul" Clujului
Un floreştean i-a adus lui Şulea pliantul cu promisiuni electorale din 2012. Se anunţă un nou protest în "dormitorul" Clujului
Un floreştean i-a adus lui Şulea pliantul cu promisiuni electorale din 2012. Se anunţă un nou protest în "dormitorul" Clujului
Un floreştean i-a adus lui Şulea pliantul cu promisiuni electorale din 2012. Se anunţă un nou protest în "dormitorul" Clujului

Un floreştean a înmânat consilierilor locali şi primarului din cea mai mare comună din ţară pliantul cu promisiunile electorale din 2012. Reacţia şefilor din administraţia locală l-a luat prin surprindere. 

 

"La ședința de Consiliu Local de ieri de la Primăria Florești am înmânat consilierilor și primarului Horea Sulea, pliantul din 2012 cu promisiuni electorale pe care și le-au asumat actualul primar și, pe atunci, USL: deci PNL și PSD. Primarul Horia Sulea și-a luat propriul pliant electoral din 2012, l-a mototolit și l-a aruncat", scris Daniel Meze pe Facebook. 

Floreşteanul a publica şi o listă de zece investiții care se doreau pentru Florești și care după mai bine de șase ani nu sunt realizate:

1. Strada Eroilor la patru benzi.
2. Parc industrial cu locuri de muncă (reducerea traficului spre Cluj).
3. Disciplină urbanistică, concept unitar arhitectonic.
4. Crearea de noi locuri de parcare.
5. Preluarea la domeniul public a tuturor aleilor și pavarea lor.
6. Atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea Floreștiului.
7. Crearea de noi spații verzi și a unui Parc Sportiv.
8. Transformarea Poligonului într-un spațiu de agrement.
9. Crearea de trasee turistice.
10. O nouă școală și un liceu.

Proteste periodice în "dormitorul" Clujului

Floreştenii sunt extrem de nemulţumiţi de administraţia locală din cea mai mare comună din ţară şi, în ultimele două luni, au protestat de mai multe ori în faţa Primăriei din localitate. 

"Vrem infrastructură. Vrem spații verzi și parcuri. Vrem școli. Vrem grădinițe. Vrem curățenie. Vrem biblioteci. Vrem stoparea construirii haotice. Vrem normalitate, respect, transparență și demnitate, iar lista poate continua.  Floreștiul este comuna cu cel mai mare număr de locuitori din România. În locul unei dezvoltări sănătoase, ne confruntăm cu numeroase probleme, majoritatea izvorâte din greșeli nescuzabile ale administrației locale. Toate revendicările, criticile și, deopotrivă, soluțiile ce sunt expuse de către oameni sunt întâmpinate cu o rezistență dură, nepotrivită și lipsită de bun simț. Vrem ca Floreștiul să nu mai fie considerat doar un dormitor al Clujului, ci vrem să fie cu adevărat casa noastră, a băștinașilor și a viniturilor, un loc în care să putem trăi, nu doar dormi", se arată şi în mesajul care anunţa unul dintre proteste. 

Primarul Horia Şulea a venit la unul dintre proteste, însă dialogul a fost presărat de ironii. Mai multe detalii AICI. 

Un nou protest este anunţat pentru data de 30 septembrie 2018, începând cu ora 18.00, locul de întâlnire fiind Primăria din Floreşti.

"Nu cedăm. Mulți sau puțini, ne întâlnim din nou pentru a reaminti administrației locale faptul că ne confruntăm cu multe probleme ce au nevoie de o rezolvare rapidă.  Ne dorim mai mult decât un dormitor și suntem siguri că foarte multe lucruri ar putea fi realizate dacă ar exista și voință.
Amintim aici câteva dintre revendicările propuse: vrem spații verzi și parcuri, dorim niște trotuare încăpătoare, avem nevoie de drumuri ocolitoare și de proiecte menite să rezolve sau să atenueze problema traficului, vrem să scăpăm de problema construcțiilor haotice,  avem nevoie de o canalizare care să facă față (măcar ploilor), este necesară cel puțin o creșă", se arată în mesajul de protest. 

Comenteaza