Un zbor recent inaugurat a câştigat premiul "Ruta săptămânii"

Un zbor recent inaugurat a câştigat premiul
Un zbor recent inaugurat al Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca a atras atenţia uneia dintre cele mai importante publicaţii online specializate în ştiri şi analize despre aviaţia comercială, fiind distins cu premiul "Ruta săptămâniii" (Route of the Week).

Publicaţia, numită Airline Network News and Analysis (ANNA.AERO), a decis să recompenseze cu această distincţie cursa Cluj-Nurnberg, operată de către compania Wizz Air, la mai puţin de două săptămâni de la inaugurarea ce a avut loc în data de 1 octombrie.

Zborurile pe această rută sunt disponibile cu o frecvenţă de două zboruri/săptămână, în zilele de miercuri şi duminică, avioanele decolând de pe aeroportul clujean la ora 08:40 şi aterizând la Nuremberg după o oră, la 09:40. Cursele de întoarcere pornesc la 10:10 şi ajung la Cluj-Napoca la 13:00.

Această destinaţie este prima legătură aeriană directă dintre Aeroportul Nuremberg şi un oraş din Europa de Est. În prezent de pe aeroportul din Someşeni sunt operate 19 rute regulate spre 10 ţări de destinaţie.

Comenteaza