Uşile Consiliului Judeţean Cluj vor fi deschise în ziua grevei din administraţie

Uşile Consiliului Judeţean Cluj vor fi deschise în ziua grevei din administraţie
Majoritatea sindicaliştilor din Consiliul Judeţean Cluj au decis să nu participe la greva generală de o zi din administraţia publică locală, de marţi, 12 iulie.

Majoritatea membrilor sindicatului Consiliului Judeţean Cluj au decis să nu participe la greva generală de o zi, de marţi, anunţată de Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie. Persoanele din instituţie care doresc să participe individual la grevă nu pot fi oprite", a declarat pentru ZIUA de CLUJ Cristina Bobină, lider al sindicatului din Consiliul Judeţean Cluj.

Potrivit secretariatului general al Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie (FNSA), circa 50 de angajaţi ai Consiliului Judeţean Cluj au semnat pentru participarea la grevă.

Liderul de sindicat din forul judeţean, Cristina Bobină, a mai informat că uşile instituţiei nu vor fi închise pentru cetăţenii care au diverse probleme la Consiliul Judeţean Cluj, pentru că angajaţii care şi-au declarat în scris intenţia de a participa la grevă sunt în minoritate raportat la numărut total al membrilor de sindicat.

 

 

Comenteaza