"Vacanța de coronavirus" se apropie de sfârșit. Dispozitive cu dezinfectanți în toate școlile și grădinițele din Cluj-Napoca

"Vacanța de coronavirus" se apropie de sfârșit. Dispozitive cu dezinfectanți în toate școlile și grădinițele din Cluj-Napoca

Primăria va monta dispozitive cu dezinfectanți în toate școlile și grădinițele din Cluj-Napoca.

Primarul Emil Boc a anunțat că până în 15 mai, la ieșirea din starea de urgență, dată după care s-ar putea relua cursurile, toate școlile și în grădinițele din Cluj-Napoca vor avea montate dispozitive cu dezinfectanți.

„Am decis ca toate școlile și grădinițele din oraș să aibă montate dispozitive cu dezinfectant până la sfârșitul stării de urgență, până pe 15 mai dată după care e posibil să fie reluate cursurile. Montăm mai multe dispozitive cu dezinfectant pentru fiecare școală, între 5 și 10 dispozitive, în funcție de mărimea școlii, astfel încât copiii, profesorii să le utilizeze la școală, asta pe lângă dezinfecția generală care se va face în continuare", a anunțat primarul la ZIUA LIVE.

Emil Boc a anunțat că acțiunea de montare a dispenserelor la scările blocurilor continuă, mai mult, administratorii de bloc care le refuzau s-au răzgândit.

"Au revenit. În acest moment nu avem administratori de bloc refractari, care să spună că nu-i interesează. La început au fost câțiva, dar după ce le-am explicat că e vorba de bani publici pe care-i investim în favoarea cetățenilor și că vom anunța la scara blocului că administratorul nu vrea să monteze, au revenit", a precizat Emil Boc.

 

Comenteaza