Foto VEZI Lista proiectelor de investiții din Cluj-Napoca: 1.8 MILIARDE LEI

Proiectele de investiţii din Cluj-Napoca, aflate în derulare în momentul de faţă, însumează 1.8 miliarde lei, fonduri europene, naţionale, locale sau mixte.

Jurnaliştii de la Recorder pun la dispoziţia cetăţenilor o HARTĂ INTERACTIVĂ cu lista tuturor aceste proicte, grupate de pe domenii şi descrescător după suma investită. 

EXEMPLE

VEZI Lista proiectelor de investiții din Cluj-Napoca: 1.8 MILIARDE LEI

 

VEZI Lista proiectelor de investiții din Cluj-Napoca: 1.8 MILIARDE LEI

* Datele obținute de Recorder pentru realizarea acestui material erau valabile la data de 1 aprilie 2021. Este posibil ca unele proiecte să sufere modificări ulterioare, cum ar fi o schimbare a termenului de finalizare sau o recalculare a sumei investite, în funcție de cofinanțarea de la nivel local a unor proiecte europene sau de semnarea unor acte adiționale ulterioare.

* Am colectat date de la 93 de instituții centrale și locale și am adunat la un loc peste 14.000 de proiecte de investiții aflate în derulare pe teritoriul României în următorii doi ani, din fonduri locale, guvernamentale și europene. Scopul acestei inițiative este ca orice cetățean, din orice colț al țării, să poată verifica investițiile care se derulează în localitatea lui, de unde vin banii, cine îi administrează și care ar trebui să fie termenul de finalizare a fiecărui proiect.

loading...
Comenteaza