Viceprimarul, nemulțumit de proiectanții parkingului de pe Rebreanu: ”Le-am trimis somație”

Viceprimarul, nemulțumit de proiectanții parkingului de pe Rebreanu: ”Le-am trimis somație”

Planurile primăriei de a face în Gheorgheni primul parking modular din Cluj-Napoca se poticnesc la faza de proiectare.

Viceprimarul Dan Tarcea a declarat la ZIUA LIVE că nu este deloc mulțumit de cei care se ocupă de proiectarea parkingului modular de pe strada Liviu Rebreanu 2-4.  Acest parking ar urma să fie realizat pe o structură uşoară pe un teren de 3.500 de metri pătrați.

”Proiectanții de la parkingul de pe Liviu Rebreanu, în zona aceea învecinată cu Interservisan, nu au predat la timp și complet ceea ce le-am solicitat.  Le-am dat și o somație, un ultimatum. În condițiile în care nu ne vor prezenta proiectul cât mai repede, vom rezilia contractul cu acești proiectanți”, a spus Dan Tarcea.

În această zonă au fost desființate 500 de garaje și au rezultat circa 600 de locuri de parcare. ”Deci s-au creat mai multe locuri de parcare după demolare. În plus cam 30% din cei care aveau garaj nu au mai venit să solicite un loc de parcare, așa cum aveau dreptul. Ceea ce mie îmi spune că probabil nu mai aveau mașină și țineau în garaj cu totul altceva.

Cert e că vom continua cu demolarea garajelor și în 2020. Primele garaje care vor fi demolate sunt circa 352 de garaje din zona Între Lacuri. S-au trimis deja și somații, până în 2-6 martie, oamenii au timp să își ridice garajele benevol, altfel vom interveni cu RADP și vom recupera banii pentru lucrările de demolare de la cel în cauză. Acesta va pierde și dreptul de a primi automat un loc de parcare în locul garajului demolat”, a explicat viceprimarul.

Acesta a adăugat că în Gheorgheni s-a început procedura necesară și pentru parkingul de pe Albac-Azuga.

Citește și Unde va fi construit primul parking modular din Cluj-Napoca

Comenteaza