Atenție la țeparii care se dau drept angajați Supercom și vă cer bani! Poliția a intrat pe fir

Atenție la țeparii care se dau drept angajați Supercom și vă cer bani! Poliția a intrat pe fir

Supercom informează că persoanele care solicită clujenilor diverse sume pentru colectarea deșeurilor nu sunt angajați ai companiei. La Florești, mai mulți asfel de țepari au fost reținuți de polițiști.

Compania a transmis un avertisment clujenilor, car sunt rugați să nu plătească bani persoanelor care se dau drept angajați Supercom. Operatorul de salubritate nu a început încă să factureze sau să încaseze bani de la populație.

"Supercom SA, operatorul serviciilor de salubritate din județul Cluj, a fost informat că persoane care își atribuie calitatea de angajați ai companiei solicită diverse sume de bani cetățenilor pentru acoperirea unor pretinse costuri, legat de investiții în serviciul de colectare a deșeurilor menajere.

Supercom SA precizează că aceste persoane nu sunt angajați ai societății și nu au nici o legătură cu operatorul de salubritate. Facem apel la locuitorii județului Cluj să nu achite nicio sumă unor persoane care se prezintă la ușă sub pretexul încasării taxei de salubritate sau a altor servicii", au transmis reprezentanții Supercom într-un comunicat trimis ZIUA de CLUJ.

Compania anunță că, deși ridică deja gunoaiele în tot județul, nu a început să factureze sau să încaseze banii pentru serviciile de salubritate.

"În prezent, Supercom SA nu a început facturarea și încasarea contravalorii serviciilor prestate. Vom informa cetățenii (beneficiarii finali ai serviciului public de colectare a deșeurilor menajere) data de începere a acestei activități. Angajații Supercom care vor distribui facturi fiscale și vor încasa contravaloarea serviciilor vor avea legitimații cu fotografie, vor fi dotați cu aparatură electronică specializată și vor elibera documente fiscale", au explicat reprezentanții companiei de salubritate".

Falși angajați Supercom, depistați în Florești

Mai multe persoane care se dădeau drept angajați Supercom, prinse în Florești.

"Referitor la incidentele semnalate, Supercom SA precizează că, în data de 8 martie 2023, mai multe persoane au fost reținute de Poliția Locală Florești pentru astfel de practici, iar împotriva lor au fost demarate măsurile legale și li s-au întocmit dosare penale", a informat compania.

Comenteaza