Au mai rămas doar câteva zile până la inaugurarea noii Săli Polivalente din județul Cluj. Ce îndrăgiți artiști vor concerta

Au mai rămas doar câteva zile până la inaugurarea noii Săli Polivalente din județul Cluj. Ce îndrăgiți artiști vor concerta
| Foto: Facebook.com/acicluj

Noua sală Polivalentă din municipiul Turda, care a costat aproximativ 23 de milioane de euro, a avut deja finalizată procedura de recepție în luna martie, iar în perioada 12-14 aprilie este programată marea inaugurare.

Antreprenorul din Cluj, A.C.I. a raportat la începutul lunii martie finalizarea procedurii de recepție la Sala Polivalentă din Turda, cu o capacitate de 3.165 de locuri.

Sala Polivalentă are un regim de înălțime Dp+P+2E, suprafață construită de 5460,6 mp și desfășurată de 12.793 mp. Demisolul cuprinde un bazin de înot și cameră tehnică. La parter se regăsesc vestiare cu dușuri și grupuri sanitare, sală de forță, spații tehnice, spații de depozitare, cameră de masaj, saună, cabinet de fizioterapie, holuri, scări de acces.

Sala Polivalentă va putea găzdui competiții la nivel internațional de handbal,volei și baschet.

Andra, Vescan, Erika Isac, Mario Fresh și Subcarpați vin la inaugurarea Turda Arena! 

Primarul Cristian Matei a prezentat lista artiștilor care vor veni să încânte publicul turdean, la inaugurarea noii săli polivanelten. Pe lista prezentată se află: Andra, Vescan, Erika Isac, Mario Fresh și Subcarpați.

Pe 14 aprilie este programat meciul de handbal masculin din Liga Națională, dintre Potaissa Turda și campioana Dinamo București, seara fiind întreținută de DJ și spectacolul de drone.

Turda Arena - Grand Opening - Coming soon! În curând inaugurăm Turda Arena, locul unde pasiunea pentru sport întâlnește distracția și divertismentul. Ai mai fost la inaugurări, dar să știi că aceasta va fi diferită față de tot ce ai trait până acum! Sala Polivalentă Turda Arena își va deschide porțile și o face într-un mare fel!

Îți mai dezvăluim ceva! Save the date Se anunță trei zile pline de distracție și energie, concerte live, evenimente speciale și multe alte surprize pe 12, 13 și 14 aprilie! Te-am facut curios? Te așteptăm sa vii să te convingi singur! Trăiește Magia Turda Arena alături de noi!”, a transmis primarul Cristian Matei.

Comenteaza