Bogdan Pivariu își dorește un al doilea mandat la primăria Florești: „Am pornit la un drum și vrem să continuăm pe el”

Bogdan Pivariu își dorește un al doilea mandat la primăria Florești: „Am pornit la un drum și vrem să continuăm pe el”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Conducerea PNL Cluj a validat, la sfârșitul săptămânii trecute, candidatura lui Bogdan Pivariu la funcția de primar al celei mai mari comune din țară, în vederea alegerilor locale din 9 iunie.

Edilul Floreștiului a transmis că se simte onorat de decizia luată de liderii liberali clujeni și își dorește să continue munca începută acum 4 ani.

Echipa liberală de la Cluj, care este formată din mulți oameni cu vastă experiență politică și administrativă, a decis ca eu să fiu candidatul liberal pentru primăria Florești. Asta înseamnă că direcția pe care a luat-o Floreștiul este una bună, așa s-a decis în forurile statutare ale PNL Cluj.

Mă onorează acest lucru. Am pornit la un drum și vrem să continuăm pe el. Ca să folosesc o metaforă: de la cai pe străzi și gunoaie în Someș, ajungem să construim imediat cea mai modernă școală din România, cu ajutorul fondurilor europene.

De asemenea, am triplat bugetul față de bugetul existent la preluarea mandatului. Asta nu s-a întâmplat prin mărire de taxe, ci prin eficientizarea colectării lor și prin atragerea de fonduri nerambursabile, în special fonduri europene”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, Bogdan Pivariu.

Primarul din Florești a fost întrebat dacă va lua în calcul o alianță, la nivel local, cu o altă formațiune politică.

„Noi avem o colaborare bună cu toată lumea. Colaborarea cu UDMR s-a dovedit a fi una fructoasă, pentru că, împreună cu consilierii locali ai PNL și UDMR, am reușit să facem lucruri frumoase. Orice este posibil. Pentru binele comunității, nu zicem nu la niciun fel de oportunitate”, a explicat Pivariu.

Comenteaza