Ca-n filme, la Cluj! Şofer băut, implicat într-un accident, imobilizat după o urmărire în trafic și focuri de armă

Ca-n filme, la Cluj! Şofer băut, implicat într-un accident, imobilizat după o urmărire în trafic și focuri de armă

Polițiștii au reușit să imobilizeze un șofer băut, implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, doar după ce l-au urmărit în trafic și au tras focuri de armă. Incidentul a avut loc marți seară în Turda.

Marți, în jurul orei 21.00, Poliția Turda a fost sesizată despre faptul că o persoana ar fi sub influența băuturilor alcoolice și conduce un autoturism pe strada Rapsodiei din Turda, fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Potrivit IPJ Cluj, plițiștii rutieri au identificat mașina în trafic, au procedat la efectuarea unui semnal de oprire însă, bărbatul aflat la volanul autoturismului și-a continuat deplasarea, motiv pentru care, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.

În cele din urmă, autoturismul a fost oprit pe un teren viran, dar pentru că bărbatul nu a respectat indicațiile agentului de poliție și a refuzat să coboare din autovehicul, polițistul a procedat la somarea acestuia, fiind trase mai multe focuri de armă în plan vertical, ulterior, bărbatul fiind imobilizat de către polițiști. 

Oamenii legii au stabilit că bărbatul are 52 de ani și este din Turda. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind o concentrație de peste 0.80mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Comenteaza