Care dintre șantierele Clujului se închid până la sfârșitul anului. Boc: "Le urmărim zi de zi. Sunt toate șansele să se termine"

Care dintre șantierele Clujului se închid până la sfârșitul anului. Boc: "Le urmărim zi de zi. Sunt toate șansele să se termine"

Pentru o parte dintre șantierele Clujului se apropie de termenul de finalizare. Primarul Emil Boc spune că "au toate șansele să fie gata" până la sfârșitul anului.

Clujul este împânzit de șantiere în diferite stadii de execuție. Edilul Clujului a citit lista lucrărilor care ar trebui finalizate până la finalul anului, "dacă nu intervine ceva excepțional".

"Eu vă spun ce scrie în contract, le urmărim zi de zi: Turnul Pompierilor, Parcul Farmec, parcul din spatele catedralei, parcul de la Teatrul Național, corpul de clădire de la Școala Iuliu Hațieganu - acestea sunt lucrări prevăzute să fie gata până la sfârșitul anului.

Sunt șantiere pe care le monitorizăm și în acest moment avem datele din teren că sunt toate șansele să se termine... dacă nu apare ceva excepțional care să determine vreo amânare", a spus Emil Boc la Napoca Live.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza