Cine sunt medicii care l-au salvat pe avocatul Ciprian Păun

Cine sunt medicii care l-au salvat pe avocatul Ciprian Păun
| Foto: ISU Bistrita-Nasaud

Avocatul clujean Ciprian Păun a fost salvat de la moarte după ce a intrat în stop cardio-respirator sâmbătă într-un pârâu din zona montană a județului Bistrița Năsăud.

Avocatul clujean a fost la un pas de moarte sâmbătă, după ce a ajuns în apa unui pârâu, în zona Izvorul Zânelor din localitatea Miţa, aflată în apropierea lacului de acumulare Colibiţa, însă a fost salvat de doi medici cu care se afla în momentul incidentului.

"Pentru că mă întreabă tot mai multă lume cine este medicul care m-a salvat, vă pot spune că este parte a echipei de prieteni care m-au salvat. Sunt doi de fapt - este un chirurg de renume și cadru didactic la UMF - dr. Adrian Bartoș și soția lui tot cadru didactic și medic celebru Dana Bartoș! Prietenii mei sunt eroii salvatori și medicii de pe Smurd și ambulanță, de la UPU și Institutul Inimii. Mai este un prieten bun din sistemul medical care a dat totul pentru mine și a coordonat operațiunea de transfer! Îl pup și îi mulțumesc! Avem un corp medical de elită și eu am prieteni de mare nădejde și o familie care au făcut minuni!", a precizat avocatul, într-un mesaj postat pe Facebook.

Conform unor informații apărute în presă, Ciprian Păun a fost salvat de sub gheața sub care a fost prins după ce a sărit în pârâu pentru a-și salva fiul căzut în apă.  

Ciprian Păun a fost preluat de echipajele SMURD de terapie intensivă, iar, ulterior, de elicopterul de la baza aeriană Jibou și transportat de urgență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca (vezi - Avocat din Cluj, salvat de la moarte de un medic aflat în timpul liber, după ce a căzut într-un pârâu în zona Colibița). 

Comenteaza