Clubul Rotary Cluj-Napoca are un nou președinte: Dr. Matei Miko

Clubul Rotary Cluj-Napoca are un nou președinte: Dr. Matei Miko

Doctorul Matei Miko, creator și promotor al unei lungi serii de evenimente culturale locale și naționale, dar și un cunoscut om de afaceri, este noul președinte al Clubului Rotary Cluj-Napoca.

Preluând președenția Clubului Rotary Cluj-Napoca, în anul devizei, atât de potrivită mie, “Imagine Rotary”, vreau să mulțumesc echipei anterioare de conducere, președinte, secretar, trezorier, comitetului și tuturor membrilor, care au înfăptuit proiectele noastre proprii, sau în care Clubul a fost implicat. "You may say I'm a dreamer but I’m not the only one”, a statuat Jennifer Jones, Leader and President of Rotary International, ca temă pentru anul 2022-2023 la Rotary International Assembly. Service Above Self ! - dr. Matei Miko, Președintele Clubului Rotary Cluj-Napoca

Dr. Matei Miko, prin Asociația Culturală Pro Transilvania, dar și prin grupul de companii reunit în jurul brandului Transilvania Fashion, este activ de aproape trei decenii în organizarea și producția de evenimente culturale importante și unice, producții majore, cu un accent special pe spectacolele de muzică și pe prezentările de modă, în România, în Europa și în lume, printre care se numără Balul Operei Cluj, Gala UAD, Festivalul Transilvania Fashion, Festivalul Callatis, Festivalul Cerbul de Aur.

  • Cu ocazia decernării Premiilor Anului în Modă si Modeling - Romanian Fashion Awards, Agenția Transilvania Fashion a fost laureată la categoria Agenție de Manechine, obţinând mult râvnitul trofeu în 1999, 2001, 2004 şi 2005, 2006, 2007, 2011 şi 2012.
  • La Bucharest Fashion Week – Romanian Fashion Awards 2009, FashionTV Romania i-a decernat d-lui Dr. Matei Miko Premiul de Excelență si Trofeul cu Diamant pentru contribuţia deosebită la reuşita evenimentelor FashionTV.
  • Ca o recunoaștere a meritelor în acest domeniu, în 2002, juriul, sub președinția lui Michel Adam – Fondator şi Președinte al FashionTV, a acordat Festivalului Transilvania Fashion trofeul pentru “Cel mai bun eveniment de modă al anului”.
  • În cadrul Fashion Model Awards – World Final Saigon 2007 – 10 ani FashionTV, Michel Adam – Fondator și Președinte al FashionTV, i-a conferit d-lui Dr. Matei Miko, Producător Tehnic FashionTV, “Marele Trofeu de Diamant”.
  • Cu ocazia decernării onorantului Trofeu ”Moda cum Laude”, ediția 2017, Trofeul a fost acordat producătorului de evenimente fashion Dr. Matei Miko, precum și talentatului designer şi cadru didactic Prof. Univ. Dr. Lucian Broscățean şi jurnalistului de modă Dr. Liana Martin.
Comenteaza