Cluj: Doi tineri au fost prinși cu pliculețe cu cristale și prafuri suspecte asupra lor

Cluj: Doi tineri au fost prinși cu pliculețe cu cristale și prafuri suspecte asupra lor

Un număr de șase pliculețe, care ar putea conține substanțe interzise, au fost găsite, sâmbătă seara, de jandarmii clujeni asupra a doi tineri, în Turda.

Un echipaj de jandarmerie aparținând Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, care se afla în serviciu pe raza municipiului Turda, a identificat sâmbătă, 28 ianuarie, în jurul orei 20.25, două persoane de 30, respectiv 19 ani, asupra cărora au fost găsite șase pliculețe, trei dintre acestea cu un conținut de pulbere de culoare albă, iar trei cu un conținut sub formă de cristale albe.

"Având în vedere suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise, jandarmii au întocmit pe numele celor în cauză actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de substanțe interzise, conform prevederilor Legii 143/2000.

Documentele și substanțele descoperite asupra acestora au fost înaintate organelor abilitate, în vederea continuării cercetărilor", a transmis IJJC.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza