Cluj Tech Society FinTech Talks se reprogramează pentru toamnă

Cluj Tech Society FinTech Talks se reprogramează pentru toamnă

Pentru siguranța și sănătatea comunității, Cluj Tech Society (CTS), eveniment complex de recrutare și employer branding în tehnologie, planificat pentru perioada 3-4 aprilie la BT Arena, se reprogramează pentru toamna 2020.

Organizatorii au decis modificarea datei evenimentului pentru octombrie 2020, urmând ca în perioada următoare să fie anunțată data oficială la care acesta va avea loc. La eveniment sunt așteptate în continuare cele mai active companii din IT, inginerie și alte domenii conexe tehnologiei, pe parcursul celor două zile de eveniment având loc conferințe, workshop-uri și chiar un hackathon.

Între timp, organizatorii rămân activi în online cu toate joburile disponibile și  informațiile pregătite pentru eveniment, urmând ca acesta să fie implementat în toamnă. Conferința principală va aduce în continuare speakeri internaționali, motivatori și oameni dornici să inspire publicul prezent la eveniment. 

Inițiat de Târgul de Cariere în 2019, CTS reprezintă două zile de conferințe, prezentări interactive, workshop-uri și sesiuni dedicate antreprenorilor, angajaților și candidaților cu potențial, având în același timp o zonă special amenajată pentru gameri și programatori.

 

Comenteaza