Update Cluj: Un tânăr a fost IZBIT de o mașină. Victima, transportată la spital

Cluj: Un tânăr a fost IZBIT de o mașină. Victima, transportată la spital

Un accident s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe o stradă din municipiul Turda, unde un tânăr a fost rănit.

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit de puține momente pentru a acorda primul ajutor calificat unui tânăr implicat într-un accident rutier, petrecut pe strada Victoriei din municipiul Turda.

"La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme și o trotinetă avariată, precum și un tânăr care prezenta mai multe traumatisme, în stare de conștiență", a transmis ISU Cluj.

Victima a primit îngrijiri medicale, fiind transportată ulterior la spital.

UPDATE:  La data de 26 aprilie a.c., în jurul 16.00, a fost înregistrat un accident de circulație la o trecere de pietoni de pe strada Câmpiei din municipiul Turda.

"Din primele date a reieșit că, un minor, de 15 ani, s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile, pe trotinetă, fiind accidentat de un autoturism, condus de un bărbat de 65 de ani, pe direcția Câmpia Turzii spre Cluj-Napoca. În urma impactului, trotineta a fost proiectată pe sensul opus de mers într-un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Minorul a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare", a transmis IPJ Cluj.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor accidentului rutier.

 

Comenteaza