Foto Comunicat ambiguu al poliției: Suspectul de crimă, Bone Ferenc, DAT DISPĂRUT, dar mașina lui, DATĂ ÎN URMĂRIRE

Comunicat ambiguu al poliției: Suspectul de crimă, Bone Ferenc, DAT DISPĂRUT, dar mașina lui, DATĂ ÎN URMĂRIRE

Bone Ferenc a devenit principalul suspect al tuturor, dar mai puțin al poliției, în urma găsirii miercuri a cadavrului femeii dispărute din Cluj-Napoca în urmă cu câteva zile. Poliția l-a dat dispărut pe suspectul de crimă, însă mașina acestuia i-a dat-o în urmărire. 

După ce miercuri a fost găsit în județul Bihor cadavrului Beatei Molnar, femeia dispărută din Cluj-Napoca în urmă cu câteva zile, iar prietenul ei cu antecedente penale pentru violențe (şi-a snopit în bătaie fosta iubită acum 2 ani şi a dat-o cu capul de asfalt), Bone Ferenc era de negăsit. Aşadar, opinia publică l-a suspectat pe bărbat că ar fi principalul suspect al crimei.

Totuși, Poliția Cluj, doar la insistențele ziariștilor a emis miercuri, în jurul orei 23.45, un comunicat de presă prin care anunța căutarea lui Bone Ferenc, după modelul disparițiilor de persoane, aşa cum anunţase duminică seara dispariţia femeii de 30 de ani. Acest lucru, deși casa bărbatului fusese percheziționată deja de către poliţişti în urmă cu două zile, încă de luni.  

L-ați văzut? Cu privire la sesizarea din data de 23 mai a.c., prin apel 112, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, referitoare la o femeie de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, care ar fi plecat în prezența lui Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Arad, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării acestuia.

SEMNALMENTE: înălțime aproximativă: 1,80, 75-80 de kg, ochi căprui, păr brunet, fața ovală.

Comunicat ambiguu al poliției: Suspectul de crimă, Bone Ferenc DAT DISPĂRUT, dar mașina lui DATĂ ÎN URMĂRIRE

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!”, a anunțat IPJ Cluj miercuri, spre miezul nopţii. 

Din fotografiile făcute publice cu Bone Ferenc se observă că omul nu prea are ochii căprui, ci mai degrabă verzi sau albaştri, iar părul nu e chiar brunet, ci mai degrabă şaten. 

Pe de altă parte, site-ul web media de ştiri Nethuszár a publicat cu ore bune înainte de comunicatul oficial al IPJ Cluj, faptul că există deja suspiciunea serioasă că în ultimele zile Bone Ferenc ar fi trecut deja granița în direcția Ungariei. "Să-l găsim pe ucigașul Beatei M., ajută-ne!", titrează publicaţia. 

Comunicat ambiguu al poliției: Suspectul de crimă, Bone Ferenc DAT DISPĂRUT, dar mașina lui DATĂ ÎN URMĂRIRE

Opinia publică rămâne cu întrebarea: ce îi împiedică pe cei de la IPJ Cluj, odată ce a fost găsit cadavrul fetei şi există o multitudine de aspecte incriminatoare la adresa lui Ferenc, să nu informeze populația despre faptul că în acest moment există cel puţin un suspect de crimă, dacă nu cumva un criminal în libertate?

Citeşte şi: Presupusul criminal al femeii dispărute din Cluj-Napoca, de negăsit. Are la activ un dosar penal după ce şi-a snopit în bătaie fosta iubită şi a dat-o cu capul de pavaj

LOGANUL în care a fost văzut principalul suspect în cazul uciderii Beatei Molnar, DAT ÎN URMĂRIRE: număr de înmatriculare AR-51-LAC

 

Comenteaza