News alert LOGANUL în care a fost văzut principalul suspect în cazul uciderii Beatei Molnar, DAT ÎN URMĂRIRE: număr de înmatriculare AR-51-LAC

LOGANUL în care a fost văzut principalul suspect în cazul uciderii Beatei Molnar, DAT ÎN URMĂRIRE: număr de înmatriculare AR-51-LAC

Poliţia a dat în urmărire autoturismul în care a fost văzut ultima oară Boné Ferenc, alături de Molnar Beata în viaţă. Este o maşină marca Dacia Logan, culoare gri metalizat cu număr de înmatriculare AR-51-LAC.

"La data de 23 mai, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că două persoane, Molnar Beata, în vârstă de 30 de ani și prietenul acesteia, un bărbat de 43 de ani, s-ar fi deplasat la data de 21 mai, în jurul amiezii, înspre localitatea Răchițele, comuna Mărgău, nerevenind la domiciliu până în prezent.

În baza sesizării, la data de 23 mai a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost demarate cu operativitate activități de căutare în privința acestora, precum și a autoturismului cu care aceștia s-ar fi deplasat.

Din verificările efectuate până în prezent rezultă că autoturismul folosit pentru deplasare a fost observat la data de 22 mai a.c., în jurul orei 11.00, în localitatea Aleșd, județul Bihor, circulând pe direcția Cluj-Oradea.

Date cu privire la autoturism – marca Dacia Logan, culoare gri metalizat, număr de înmatriculare AR-51-LAC. Persoanele care pot furniza informaţii despre autoturism sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112", a anunţat IPJ Cluj. 

Un cadavru împachetat în saci menajeri a fost descoperit miercuri la marginea satului Corniţel din comuna Borod, judeţul Bihor, în zona unei benzinării dezafectate. Cadavrul ar putea fi al tinerei Molnár Beáta, dată dispărută de familie și căutată de poliţiştii din Cluj. Boné Ferenc, prietenul acesteia, ar fi primul suspect în cazul crimei. 

Citeşte şi: 
Femeie dispărută din Cluj-Napoca. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!
Tânăra dată dispărută la Cluj ar fi fost găsită moartă
Presupusul criminal al femeii dispărute din Cluj-Napoca, de negăsit. Are la activ un dosar penal după ce şi-a snopit în bătaie fosta iubită şi a dat-o cu capul de pavaj

loading...
Comenteaza