Muzică de film la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj

Muzică de film la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj
Iubitorii de muzică simfonică și de cinematografie sunt invitați la un concert de muzică de film, care va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Spectacolul se află la ediția a doua ediţie și va conține coloanele sonore ale unora dintre cele mai îndrăgite filme.

Piesele vor fi interpretate de Orchestra „Concertino", fiind dirijată de Alexandru Ilie, iar printre coloanele sonore de film care vor răsuna în sala de spectacol se numără "Superman March", "Salute to the Cinema", "The Gladiator Suite", "Hollywood Blockbusters", "Memory from Cats", "Titanic", "Star Wars", "The Raiders March from Indiana Jones", "Schindler's List", "Gabriel's Oboe", "Pirații din Caraibe".

Concertul va avea loc în 1 octombrie, de la ora 18:00. Prețul unui bilet variază între 35 și 50 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. Acestea pot fi achiziționate din incinta Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca. Agenția va funcționa de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00.

Prima ediție a acestui concert a fost organizat în 2015, când Filarmonica de Stat Transilvania a interpretat câteva coloane sonore celebre precum cele din "James Bond", "Gladiatorul" sau "Dirty Dancing".

Orchestra Concertino este formată din 30 de muzicieni ai Filarmonicii de Stat Transilvania, dar și ai Orchestrei Naționale Române. Ei vor fi dirijați de Alexandru Ilie, care colaborează cu Filarmonica de Transilvania și care are în repertoriu lucrări simfonice, vocal-simfonice și muzică de film.

Comenteaza