Cum sărbătoreşte Maghiarul clujean Ziua Mondială a Teatrului

Cum sărbătoreşte Maghiarul clujean Ziua Mondială a Teatrului
Ziua Mondială a Teatrului este sărbătorită de Maghiarul clujean, în perioada 24-28 martie 2017, cu evenimente precum concertul formației de actori, cina teatrală, campionatul de tenis de masă şi talcioc de donații.

24 martie

Ora 18.00 - Premiera "Rosmersholm" de Henrik Ibsen | R: Andriy Zholdak

Moarte tuturor lucrurilor care nu-i lasă pe cei doi iubiți să se întâlnească. Asta e Rebekka. La Rosmersholm, ea face ravagii. Pentru a se întâlni cu bărbatul pe care și l-a ales. Fără regrete...
Ioana Mălău

25 martie

Ora 12.00 - Talciocul actorilor - malul Someșului spre intrarea în Sala Studio

Deschidem din nou talciocul actorilor, la care vom putea alege din hainele, bijuteriile și cărțile preferate ale membrilor trupei. Suma obținută va fi donată Asociației Tabăra Yuppi care organizează tabere de recreere terapeutică pentru copii și adolescenți cu boli cronice.

Ora 14.00 -  Campionat de tenis de masă - malul Someșului spre intrarea în Sala Studio

Invităm iubitorii de sport la campionatul deja tradițional de tenis de masă. Nu e nevoie de înregistrare anticipată, doar de chef de joacă și un pic de condiție fizică.

Ora 20.00 - Concert Loose Neckties Society - malul Someșului spre intrarea în Sala Studio

26 martie

Ora 11.00 -Fii bun până la moarte de Móricz Zsigmond - Kocsák Tibor - Miklós Tibor | R: Béres László

*spectacol pentru copii cu traducere în limba română
Cred că a fi bun este sinonim cu a fi cinstit, a te strădui să fii onest, să rămâi tu însuți în orice circumstanţă, atât la nivelul faptelor cât și al așteptărilor. Am putea spune că, în acest caz, nu este vorba doar de a-ți rămâne fidel ție însuți. (László Béres)

28 martie

Ora 19.00 - Cină teatrală - Restaurantul VIA

 

 

Comenteaza