Iubitorii de tango îşi dau întâlnire la Cluj

Iubitorii de tango îşi dau întâlnire la Cluj
Peste 350 de dansatori sunt aşteptaţi să petreacă un weekend de poveste la Cluj, la cel mai mare festival de tango argentinian din România – Festivalul Tango Cazino.

Vineri seara, începând cu ora 20.00, clujenii sunt invitaţi la un concert tango milonga cu trupă surpriză, pe esplanada Centrului de Cultura Urbană Cazino, în Parcul Central. Pe parcursul weekendului, tot pe platoul din faţa Cazinului, vor avea loc cursuri de iniţiere în tango Argentinian, cu profesori din Germania, Franţa, Belgia şi România. Accesul publicului la aceste evenimente este gratuit.

Vineri, 11 august 2017, ora 18.00: Rene-Marie Meignan &Tania Heer
Sambata, 22 august 2017, ora 18.00: Sven Breznaert & Sonja Bruzninckx
Duminică, 13 august 2016, ora 19.00: Cristian Crâng & Iulia Gordan

Duminică, 13 august 2017, la Opera Maghiară, începând cu ora 20.00, va avea loc Gala Tango Cazino. Va concerta Solo Tango Orchestra, cea mai în vogă trupă de muzică de tango din Europa. Repertoriul lor include cântece de tango complexe, de o potrivire rezonatorie fantastică pentru sali de concerte majore. În compania muzicienilor, pe scenă vor evolua 10 cupluri de artişti dansatori din Italia, Franţa, Turcia, Germania, SUA şi România. Biletele costă între 35 şi 95 de lei.

 

Etichete
Comenteaza