2 Unlimited nu mai ajunge la Cluj. Cine îi înlocuieşte la We Love Retro VIDEO

2 Unlimited nu mai ajunge la Cluj. Cine îi înlocuieşte la We Love Retro VIDEO
Organizatorii We Love Retro au anunţat că sunt nevoiţi, pe ultima sută de metri, să schimbe unul din capetele de afiş pentru petrecerea din această seară de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

"Am primit azi dimineaţă o veste neplăcuta. Solistul de la 2 Unlimited s-a îmbolnăvit brusc, este o situaţie de ultim moment şi nu avem ce să facem. A trebuit să ne mişcăm foarte rapid ca să îi înlocuim şi, de aceea, am apelat la Snap!, care au făcut un show de excepţie data trecută. Am avut noroc că erau prin apropiere, adică la 1.500 km de noi, la Frankfurt", au motivat organizatorii clujeni. 

Trupa 2 Unlimited a postat un mesaj pe pagina de Facebook pentru fanii din Cluj-Napoca. 

Snap! este un proiect german de Eurodance, fondat în 1989 de producătorii din Frankfurt Michael Münzing și Luca Anzilotti. Trupa a trecut printr-o serie de schimbări de componență de-a lungul timpului, dar a cunoscut cel mai mare succes când era condusă de rapperul Turbo B, care a evoluat pe single-urile "The Power" și "Rhythm Is a Dancer".

13445706_1447551115271136_8089271205339216687_n

 

În această seară, începând cu ora 20.00, pe scena principală de la Sala Polivalentă vor mai urca Haddaway, Corona, Dj Sash!, N&D şi Sweet Kiss.

Evenimentul va avea parte de două scene și o scenografie complexă. Pe scena secundară va întreține atmosfera cel mai cunoscut DJ al litoralului și al capitalei din anii 80-90: DJ tovarășu' Sorin Lupaşcu.

Serviciile de catering și bar vor fi asigurate de organizator și nu de către administratorul locației. Astfel, se vor pregăti 42 de locații pentru bar, gestionate de 60 barmani, un loc special pentru zona de food-court cu mâncare specifică anilor 90, iar plata se va face prin "token-uri". Participanții vor avea posibilitatea de a cumpăra jetoanele din locațiile special amenajate.

În ceea ce privește atmosfera, organizatorii vor readuce în fața publicului televizoare și radiocasetofoane specifice anilor 90. Se vor pregăti și spații de gaming pe renumitele console Nintendo și SEGA, pentru ca participanții să poată retrăi amintirile copilăriei. De asemenea, organizatorii încurajează participanții să nu asiste pasiv la muzica pregătită, ci să devină chiar ei megastaruri ai anilor 80-90, prin concursurile organizate la zona de Karaoke (scena secundară).

Intrarea în sală se va face începând cu ora 19:00, accesul fiind posibil prin două intrări (ambele în fața Salii Polivalente), o intrare pentru Dancing Area și cealaltă pentru biletele cu loc. Datorită numărului foarte mare de bilete vândute la zona Dancing Area, normele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă nu permit ca cei cu loc să coboare pe zona de dans. Este interzis fumatul în sală, drept urmare vor fi amenajate două zone pentru fumători.

 

Comenteaza